martes, 6 de enero de 2015

Teatre

Tomàs i el llapis màgic

Tomàs i el llapis màgicAquest conte tracta de com en Tomàs vivia en una capsa de sabates i no sortia mai. La capsa era prou gran i confortable i sortir li feia por, però… allà dins s’avorria!
Per això, un bon dia es va atrevir a sortir i a mirar. A partir d'aquí es crea una història plena d'aventures on en Tomàs troba un munt d’amics. 


















La nena que vivia en una capsa de sabates

Espectáculo y taller familiar en La PedreraJulia és una nena que viu en una caixa de sabates. Allí s'avorreix una mica però, d'altra banda, se sent molt segura. Un dia troba un llapis màgic, dibuixa una porta i surt a veure el món. Després dibuixa una papallona, una flor.. Fins que un dia ensopega amb una pilota i es fan amigues. Les dues juguen juntes i l'hi passen molt bé, fins que la caixa resulta massa petita per allotjar els seus somnis i decideixen marxar-se.
En aquesta història, trobem a la protagonista instal·lada en la comoditat de viure dins d'una caixa de sabates. Prefereix viure d'aquesta manera que assumir els riscos 
que implica un comportament lliure, implícit en el fet d'abandonar el seu refugi. L'amistat és un bon remei contra la por.


No hay comentarios:

Publicar un comentario